damedeuxpique.com

Ll Kids B��rnesange Hjulene P�� Bussen

Download Nyanyian Ll Kids B��rnesange Hjulene P�� Bussen MP3, Video Mp4 & 3GP dapat kau unduh secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH di damedeuxpique.com. Nyanyian ini pertama kali dipublikasikan pada 2014-06-11 14:22:23 oleh Sanglege - Børnesange med Fagter. Tautan Download Lagu MP3 Terbaik, Gudang Lagu Terbaru Gratis 2022 Jens Petersens Ko - Børnesang med Fagter bisa kau temukan dengan cara klik tombol "Unduh" di bawah. Jangan khawatir, musik dengan durasi 00:41 dan ukuran 960.94 kB ini tak akan mengurangi kuota internet anda.

Bagikan playlist ini sekarang juga!

facebook twitter whatapps telegram line

Tentang Jens Petersens Ko - B rnesang med Fagter

Download appen "Sanglege" gratis.
App Store: itunes.apple.com/dk/app/sanglege-b-rnesange-med-fagter/id635860961?mt=8 Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.faox.sanglege
Hjemmeside: faox.dk/
Sanglege er en sjov og børnevenlig app med videoer, hvor Nina fremfører 33 populære danske børnesange med fagter. Der er mulighed for at slå undertekster til i alle videoerne, så forældrene også kan synge med.

Med app'en får du disse 3 sange gratis: 10 Indianerbørn, Hjulene på Bussen og Jens Petersens Ko.

Disse sange kan købes i app'en:

Sangpakke 1
Lille Peter Edderkop; Drala; Bjørnen Sover; Mester Jakob; Oppe i Norge; Giraffen Gumle; Pruttesangen; Hvis du ser en Krokodille; Kiggesangen; Hoved, skulder, mave, mås; Tommelfinger, hvor er du; Se mine fingre de danser; Jeg er en lille undulat; Humlebien; Jeg har en flyvemaskine.

Sangpakke 2
Jeg kører i min lille bil; I et lille bitte hus; 3 små aber; Mon du bemærket har?; Lille Hasse Hare; Bamse gik; Jeg hamre, jeg banker ; Jeg er en lille blå ballon; På et lille grønt blad; Og så trækker vi skuffen ud; Jeg er en farlig tiger; Der lå en lille krabbe; Revne gulerødder; Mmbah, sagde en lille grøn frø; Bager Bro.

Magasinet Vores Børn skriver om app’en: ”Kender du det: I kommer hjem fra institution, og dit barn viser skøre fagter med de små hænder, mens det skråler løs af en sang, du ikke helt kan huske? Med app’en her er du knap så lost. En sangerinde synger og viser fagterne til 11 kendte børnesange, mens teksterne kører nedenunder. Vupti: så kan du også være med.”

Features:
- Børnevenlige ikoner til hver sang
- Undertekster
- Mulighed for at loope den enkelte sang
- Mulighed for at afspille alle sangene i træk

App’en er designet med en brugervenlighed, der gør den overskuelig og lettilgængelig for selv helt små børn.
Videoerne kan fungere som underholdning for små børn samt give forældre en mulighed for at lære og videreføre nogle af de pædagogiske redskaber, som vuggestuer, børnehaver og skoler benytter sig af i undervisning og udvikling af børns motoriske, sproglige og musiske egenskaber.
Når forældre og børn bevæger sig i takt med videoerne, er de sammen om underholdning og indlæring. Det betyder, at små børns brug af iPads og smartphones ikke kun bliver en individuel begivenhed, men også får en social funktion.

*Mors-apps skriver om app’en:
”Sanglege-appen er virkelig en hjælpende hånd. Den henvender sig til forældre, der gerne vil lære fagterne til de populære børnesange, som underholdning til de mindste app-brugere eller som førstehjælpskassen til de tone og sangdøve forældre (sorry). I Sanglege synger Nina 10 populære børnesange, mens hun viser de tilhørende fagter. Nederst på skærmen står teksten. Det er da smart.”

*CPH mom skriver om app’en:
”En enkel app med de mest brugte sanglege eller fagtesange. Meget nyttig når du ikke har nogen som helst anelse om, hvad de, meget ihærdigt, forsøger at lokke dig med til.”

*Godeappstilbørn.dk skriver om app’en:
”Sanglege er en super App for de mindste, eller forældre der gerne vil lære børnesange med fagter.”